top of page

תה - מסורת של שנים

  • תמונת הסופר/ת: tulio
    tulio
  • 6 ביוני 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 27 בספט׳ 2018

לתה תכונות רבות המטיבות עם גוף האדם

שתיית תה מומלצת לכל אדם כשגרה או תחליף למשקאות פחות מומלצים ובריאים כמו נס קפה ומשקאות ממותקים.


לכל תה יש את התכונות והסגולות הייחודיות לו , על מנת לשמור על איכויות אלה, הנה כמה דרכי שימוש וטיפול בתה (חליטה לא שקיות קנויות)

קריאה מהנה.



ree
שלבים בהכנת תה אישי

איכסון התה:

עלים המשמשים לתה מאוד רגישים ללחות ,חום, וחשיפה לשמש.

הם סופגים בקלות ריחות מהסביבה כאשר לא נשמרים כראוי

איכסון לא נכון ייגרום לאיבוד איכויות התה וטעמו המיוחד.

לכן אכסנו את עלי התה בכלי סגור/אטום במקום מוצל וקריר ככל האפשר.



איזה מים מומלץ?:

כדי לקבל את מלוא הטעם והאכויות של התה שאתם מכינים, רצוי להשתמש במים מינרלים/מים מסוננים

מים אלה בדר"כ "רכים" יותר מאשר מי ברז אשר נחשבים "קשים" יותר בגלל ריכוזי מלחים שונים .

רצוי לוודא החלפת סננים באופן שוטף על מנת לקבל זרימת מים נקייה ככל האפשר על מנת להכין את התה הטוב ביותר.




ree
חליטת תה מסורתית

מים רותחים? כן או לא:

הכל תלוי בסוג התה שאתם בוחרים להכין.

תה כמו נענע ,מרווה , ופירות שונים אכן מומלץ מים רותחים על מנת להוציא את המירב מהטעם של החליטה.

תה עדין יותר כמו תה סיני ירוק, קמומיל , לבנדר, היביסקוס אפשר לחלוט בערך ב 80 מעלות חום

זה ייתן את הטעם הרצוי היישמור על איכות התה.


לחכות או לשתות?


לכל תה יש את הזמן שלו שהוא צריך על מנת להפיק את המירב ולא להפוך לתה מריר

בדרך כלל לאחר שמזגנו מים חמים וחלטנו את התה לפי הזמן הדרוש, רצוי למזוג ישר לכוס או להעביר לכלי אחר על מנת לא לשנות/לקלקל את טעמו ואיכותו של התה.

מוזמנים לשאול אותי לגבי כל תה ותה שאתם בוחרים לשתות


בריאות

תגובות


bottom of page